Wire transfer: nova pravila za članove iz Hrvatske


Kako sam imao određenih problema sa isplatom putem wire transfera (plaćanje doznakom), dužnost mi je obavijestiti sve korisnike toga načina isplate iz Hrvatske što učiniti kako se to ne bi dogodilo i njima.

Naime, kako je Hrvatska pri završetku pregovora sa Europskom Unijom pa usklađuje zakone sa zakonima EU, tako se nešto zakonski promijenilo i u prometovanju novcem. Taj zakon je postao aktivan 1.1.2011., a cilj mu je olakšavanje međunoranodnog transfera novca.

Prije je bilo dovoljno da imate devizni račun i žiro račun. Kada zatražite isplatu putem wire transfera, date svoj IBAN, novci vam se pošalju. Zatim vas banka nazove i jave vam da su vam stigla sredstva nakon čega vi morate napisati izjavu da želite da se ta sredstva prebace na vaš žiro račun pa nakon toga vam banka prebaci novac sa vašeg "virtualnog računa" na vaš žiro račun.
Sada se način malo promijenio i lakši je. Naime, sada morate imati imati tekući račun uz kojega ćete vezati svoj IBAN i sredstva će vam se automatski proslijeđivati na taj račun bez ikakvih potvrda i osobnih odlazaka u banku.

Ukoliko netko ima nekakvih dodatnih pitanja u vezi ovoga, neka me slobodno kontaktira na moj mail.



_____________________________________________________________
Registrirajte se odmah i za 30 sekundi krenuti ćete sa uploadiranjem vaših datoteka i zarađivanjem novaca u tren oka!
(Nakon što kliknete na gumb Registracija, otvoriti će vam se Sharecash glavna stranica. Za registraciju kliknite na "GET STARTED NOW" ili na "REGISTER" u gornjem desnom uglu.)



3 komentara:

  1. E dobio sam mail od sharecasha da mi je fajl koja je bila igrica izbrisana.Pa sam dobio upozorenje da su igrice,filmovi,crackovi keygeni i to zabranjeni... Sad me cudi 99% svih na sc-u isto radi.Da li mi je izbrisan samo radi mozda dmca optuzbe ili je stvarno sve zabranjeno. a account mi je pun igrica,crackova,softwera i keygena sta sad da radim?hoculi dobit ban?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ukoliko je poruka glasila kao ova dolje nećeš dobiti ban, netko je samo pokrenuo DMCA complaint pa ti je fajl izbrisan. Nemaš frke!

    Hello,

    This is an automated message from ShareCash that your file:

    http://sharecash.org/download....

    Has been removed due to a violation of our ToS and multiple complaints we received from third parties.

    Thanks,

    The ShareCash Team

    OdgovoriIzbriši
  3. Jest to je to DMCA je u pitanju hvala.

    OdgovoriIzbriši

ddos protection by koddos.com
Natrag na vrh