Forum Metoda

Došao  je red i na forume. Forumi su uvijek prijatelji dobre zarade i skidanja besplatnih stvari. Pa hajdemo:

1. Kako većina foruma ne dopušta postavljanje Direktnih Sharecash linkova, registrirajte se na neku od drugih file sharing stranica kao npr. Hotfile (na njemu isto možete ostvarivati zaradu), Megaupload, Mediafire...

2. Datoteku koju želite uploadirati zapakirajte u .rar ili .zip datoteku, ali dodajte lozinku. Dakle, neka budu zaštićeni lozinkom. Zatim, otvorite Notepad (Start - All Programs - Accessories - Notepad) i u njega upišite lozinku kojom ste zaštitili datoteku, spremite ga i nazovite npr. pass.txt te ga uploadirajte na Sharecash.

3. Ponovno otvorite Notepad, kreirajte novi dokument i u njega upišite nešto ovoga tipa: "Download unpack pass for free here: [ovdje stavite Shrecash link vaše pass.txt datoteke]". Taj file nazovite npr. readme.txt i spremite ga u folder gdje vam se nalazi lozinkom zaštićena .rar ili .zip datoteka.

4. Zapakirajte tu datoteku i readme.txt ponovno u jednu .zip ili .rar datoteku, ali sada ju nemojte zaštiti lozinkom. Tu datoteku uploadirajte na jednu od file sharing servisa navedenih u prvoj točki. Ja preporučam osobno Hotfile jer i oni plaćaju po downloadu, istina manje, ali ne zahtijevaju ispunjavanje anketa. Na taj način zarađivati ćete novac na dvije strane.

5. Pronađite forum koji odgovara shareanju datoteka vašega tipa. To je najlakše napraviti, samo upišete u tražilicu i brzo ćete ih pronaći.

6. Nakon što se registrirate na pojedine forume, kreirajte nove teme, opišite vaš dokument i stavite download link sa jednih od file servisa navedenih u točki 1. Na taj način vi nećete biti bannirani sa foruma, a svatko tko želi doći do datoteke koju ste stavili mora otpakirati vašu datoteku. Kako to ne može bez lozinke, mora prvo sa Sharecasha skinuti lozinku. Dakle, na taj način, upravo ste zaradili novac na dvije strane.


Možda vam ovo izgleda komplicirano, no zapravo je vrlo jednostavno i sve što vam treba za njega je jednostavan program kao što je Winrar. Ova metoda je vrlo učinkovita, te vam ju jako preporučam. Sretno!



_____________________________________________________________
Registrirajte se odmah i za 30 sekundi krenuti ćete sa uploadiranjem vaših datoteka i zarađivanjem novaca u tren oka!
(Nakon što kliknete na gumb Registracija, otvoriti će vam se Sharecash glavna stranica. Za registraciju kliknite na "GET STARTED NOW" ili na "REGISTER" u gornjem desnom uglu.)




2 komentara:

  1. Možete li mi preporučiti neke od USA ili UK foruma koji dopuštaju promoviranje, ja sam dosad pokušavao na mnogim forumima i nisam stavio dirktan link sa sharecash nego sam promoviro svoj blog na kojem su sharecash download i svaki put sam dobio ban. :) ako moze neke preporuke foruma?

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako je teško u današnje vrijeme koristiti formu metodu. Uploadirajte svoj sadržaj na Mediafire ali neka bude zalockan, a unutra stavite txt sa sharecash download linkom. Kad downloadira unlock pass sa Sharecasha, moći će otpakirati svoj fajl, a tebe neće bannirati. :)

    OdgovoriIzbriši

ddos protection by koddos.com
Natrag na vrh