IN Metoda

Sigurno se pitate zašto sam ovu metodu nazvao "IN" metodom. Ubrzo ćete shvatiti o čemu je riječ.

Ono što vam treba za provođenje ove metode su: Blog ili Stranica i Youtube account. Pa krenimo:

1. Pronađite nekakav popularan nadolazeći događaj ili događaj koji je u tijeku npr. sportsko natjecanje (svjetska, europska prvenstva, dodjele raznih nagrada itd.).

2. Sada su popularne kvalifikacije za Euro 2012. pa ćemo iskoristit to. Dakle, napravite video i uploadirajte ga na Youtube s naslovom tipa: "Watch Euro 2012. qualifiers for free here!" (s razlogom sam napisao naslov na engloeskom jer cilj nam je dobiti što više downloada sa engloeskog govornog područja). Kao video možete postaviti neku nasumično odbaranu nogometnu utakmicu između dviju reprezentacija.

3. Prekrite cijeli video natpisima kako zbog autorskih prava niste u mogućnosti postaviti utakmicu na Youtube, ali ako žele pogledati tu utakmicu mogu posjetiti vaš blog ili vašu stranicu. Nakon toga, naravno, postavite link svoga bloga ili web stranice.

4. Pronađite neki isječak sa nogometne utakmice i uploadirajte ga na Sharecash, možete i cijelu utakmicu ako želite.

5. Postavite link na vašu stranicu sa naslovom neke utakmice za koju znate da je jako tražena.

I to je to!Naravno, ovo služi samo kao primjer, ali vjerujem da svatko od vas tu metodu još može puno bolje doraditi, možda i dodati nešto svoje te zarađivati na osnovu nje.


_____________________________________________________________
Registrirajte se odmah i za 30 sekundi krenuti ćete sa uploadiranjem vaših datoteka i zarađivanjem novaca u tren oka!
(Nakon što kliknete na gumb Registracija, otvoriti će vam se Sharecash glavna stranica. Za registraciju kliknite na "GET STARTED NOW" ili na "REGISTER" u gornjem desnom uglu.)


Nema komentara:

Objavi komentar

ddos protection by koddos.com
Natrag na vrh