09.08.2011. 626$ = 2950 kn


(kliknite na sliku za uvećanje)
Još jedan mjesec, još jedna pristojna zarada, iako to baš i nisam očekivao. Naime, nakon što je Google izbacio novi Panda update promet na svim mojim stranicama je jako opao, a isto tako i zarada, no počeo sam se bazirati na unikatni sadržaj i polako se sve opet vratilo u normalu, tako da sam ipak uspio dostići planiranu proejčnu mjesečnu zaradu od preko 600$, točnije ovaj puta je to bilo 626$ = 2950 kn (626$ - 40$ wire transfer fee = 586$).
Moram priznati kako sam jako zadovoljan s ovim iznosima koje dobijam na Sharecashu i kako mi uvelike pomažu u svakodnevnom životu. Ono što morate zapamtiti kako ovo nije došlo preko noći, već je rezultat rada i truda, u početku napornog, ali sada sve već radi kao podmazano. Nadam se kako se i vama situacija sa zaradom popravlja iz mjeseca u mjesec. Svakako bih voli čuti kako vam ide, pa ostavite koji komentar o vašem napretku kroz Sharecash.



_____________________________________________________________
Registrirajte se odmah i za 30 sekundi krenuti ćete sa uploadiranjem vaših datoteka i zarađivanjem novaca u tren oka!
(Nakon što kliknete na gumb Registracija, otvoriti će vam se Sharecash glavna stranica. Za registraciju kliknite na "GET STARTED NOW" ili na "REGISTER" u gornjem desnom uglu.)




2 komentara:

  1. Aj' kad vec rece da komentarisemo.. Ostavio sam komentar i na forumu..
    Poceo sam nedavno, citao sve tutoriale, trazio ebookove, svasta..
    Napravim prvi klip, uzmem nesto malo, oko 3$, i skinu mi ga ubrzo..
    Juce sam napravio jos jedan unikatan klip, sve fino pripremio i cekam. ;D
    Dobro bi mi dosla bilo kakva pomoc od tebe, pa ako moze Skype ili nesto?
    Pozz.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prije svega, ispričavam se što ste toliko dugo čekali na moj odgovor, no i ja sam otišao na mali godišnji da se odmorim od svega.
    E ovako, u biti, klipove vam ne skida youtube nego njegovi članovi koji "flaggiraju" vaš video i on ubrzo bude uklonjen zato što im predstavljate konkurenciju. Ono što vi morate napraviti je nekoliko yt računa koje ćete koristiti samo za lajkove i komentare na vaš video jer ukoliko vaš video ima nekoliko lajkova i komentara teže će biti uklonjen čak iako ga netko flaggira.

    OdgovoriIzbriši

ddos protection by koddos.com
Natrag na vrh