09.11.2010. = 471$


(kliknite na sliku za uvećanje)

Evo je, i moja osma isplata sa Sharecasha je stigla. Pozitivan trend porasta zarade se nastavlja. Možda ovaj puta to nije puno veći iznos za razliku od prošloga mjeseca, no za to potoje određeni meni dobro znani razlozi.

Ovaj ček samo još jednom dokazuje kako je Sharecash najbolja stranica za internet zaradu koja trenutno postoji i znatno mi je olakšala život u financijskom smislu.

Malo ću se osvrnuti i na prošli ček. Njega sam bez problema odnio na inkaso u PBZ i već za 18 dana, dakle prije roka, mi je novac sjeo na račun.

Sve što vam mogu poručiti ovoga trenutka je da radite na Sharecashu i budete uporni. Nemojte besposličariti kod kuće igrajući razne online igrice. Bolje iskoristite to vrijeme da napravite nešto korisno, zaradite nešto novaca i olakšate život i sebi i svojoj obitelji, posebice u ovo vrijeme gospodarske krize. Sretno!


_____________________________________________________________
Registrirajte se odmah i za 30 sekundi krenuti ćete sa uploadiranjem vaših datoteka i zarađivanjem novaca u tren oka!
(Nakon što kliknete na gumb Registracija, otvoriti će vam se Sharecash glavna stranica. Za registraciju kliknite na "GET STARTED NOW" ili na "REGISTER" u gornjem desnom uglu.)


Broj komentara: 6:

  1. E druze! Pozdrav. Zaradio sam oko 70$ na sharecashu, trazio isplatu putem AlertPaya i dobio sam je 14.11.2010. tj. prije deset dana. Isti dan sam trazio od AlertPaya chek na adresu kucnu.E sad druze proslo je 10 dana nisam jos dobio check, a tamo pise 1-2 bussines days... Ne znam sta da radim.Nije mi svejedno sjedio sam danima dok nije pocela zarada.A sad nema cheka jos?Koliko otprilike dana treba da stigne to?Koliko ce mi uzeti provizije u banci? Ajd pozdrav! Samo mi odgovori ako nije problem :S

    OdgovoriIzbriši
  2. E ovako. Ukoliko ti ček sa Alertpaya još nije stigao, savjetujem ti otvaranje ticketa, odnosno, kontaktiranje njihove službe za korisnike.
    Za onoga tko se odlučuje na isplatu putem čekova, uvijek bih savjetovao iplatu putem čeka direktno sa Sharecasha. Razlog tomu je što ček prije stigne i prije bude unovčen.

    Što se tiče provizija, ona je uvijek negdje oko 20$.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav,
    ma trebala bi mi jedna informacija ne znam koliko si upucen radi se o isplati putem čeka.
    Svaki put kada ispunjavam podatke poput Full name ,aAdress i ostalo postoji i jedan redak tzk." state/province",posto zivim u hrvatskoj ne znam sto da stavim posto hrvatske nema nit provincije niti drzave unutar drzave ;) .Pokusao sam stavit ime zupanije ali su mi delete request :reason incorrect informations. Znas li mozda sta treba napisati pod tom stavkom?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam uvijek stavio ime županije i funkcioniralo je. Dakle, ne smijete staviti naziv sa č,ć itd. Dakle, ako ste npr. iz Splita, morate napisati Splitsko-dalmatinska zupanija...

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam pitanje u vezi isplate čekom..naime danas mi je ček stigao na kučnu adresu,iznosa 244$..e sad zanima me dal postoji neki način da se ček odmah unovči,isti dan u banci il baš moram čekat inkaso??hvala unaprijed

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U većini slučajeva čeka se inkaso. U pravilu, iznosi do 250$ bi trebali ići na automatsku isplatu novca, no i to sve ovisi o samoj banci.

      Izbriši

ddos protection by koddos.com
Natrag na vrh